Centrul medical Dr. Bran

Strada Constructorilor nr.16, Complex Rivendelle, Dumbrăvița 307160 0256.388.855/ 0356.113.311/ 0787.748.151

TESTIMONIALE

Vezi ce zic cei ce au trecut pe la centrul nostru despre noi

Asistenţă la naştere!

Asistenţa la naştere, la fel ca şi celelalte intervenţii chirurgicale obstetricale şi ginecologice se desfasoara in cadrul Spitalului Premiere-Regina Maria din Timişoara.

O recomand cu drag pe doamna Dr. Bran. Am nascut cu dânsa o minune de fetița. A avut grija de mine pe toata perioada sarcinii, a avut răbdare, este exact ce iti doresti si ce astepti de la un doctor...cat am stat in spital a venit zilnic sa ma vada si daca nu a putut ea il trimitea pe soțul ei. Nota 10+ !!
Va suntem foarte recunoscători pentru ca am adus pe lume o fetiță sănătoasă . Anastasia va multumeste si ea!!!
Sunteți un om minunat ❤

Jasmine Loredana

12/11/2020

Un om si un medic deosebit!!!
Recomand cu tot sufletul!

Ramona Ghiran

23/02/2020

Am născut 2 copii sănătoși cu doamna doctor Bran, am fost atent monitorizata, toate analizele mi-au fost explicate în detaliu și ajustate prin medicamentația cea mai eficienta pentru mine, unde a fost cazul, mi-a răspuns mereu la telefon chiar și seara târziu sau în weekend, sau chiar și din concediu. Am reușit sa fiu calma și liniștită doar fiindcă mi-a inspirat încredere, iar în timpul operației m-a calmat doar faptul ca știam ca e doamna doctor acolo. Este un om extraordinar, o femeie deosebita și un medic excepțional cum rar se mai găsește! O recomand din tot sufletul!

Alina Blendea

09/02/2020

Este o doamnă doctor minunată....un doctor foarte bun,te ascultă,te sfătuiește....nu am ce să spun mai multe...de nota 10+

Mihaela Gabriela Ciobanu

04/08/2019

Am avut o sarcina atât de ușoară pentru ca doamna doctor mi-a insuflat calm și încredere. O recomand din suflet!

Ioana Giurgică

03/08/2019

I-am dat nastere fiului meu la Timișoara și am fost urmata de Dr. Lavinia Bran, ea te face să te simți protejata, liniștita, este un specialist în tot ceea ce face .. Sunt mândra de ea!Eu și soțul meu suntem cetățeni italieni, dar soțul meu lucrează la Timișoara, iar eu am fost acolo în a treia mea sarcină! Am avut primele două sarcini în Italia, dar pot spune din toată inima că dr. Bran este cel mai cunoscut vreodată.

Marsi Va

19/03/2019

Un doctor de vis cu tot calmul din lume! Mergand cu probleme, am gasit liniste si ajutor! Doamna doctor Bran Lavinia, cel mai bun doctor din oras!

Cristina Vosloban

07/02/2019

La intrare te primeste o doamna deosebita iar cand te pofteste sa intrii in cabinet la doamna doctor intalnesti o persoana exceptionala din toate punctele de vedere.Felicitari doamna doctor pt omul care santeti in primul rand si pt cat de linistita am plecat din cabinetul dv.Santeti minunata.

Rodica Jivan

24/09/2018

O recomand cu drag pe doamna dr. Bran. Am nascut cu dansa acum 2 luni un baietel minunat. Pe langa faptul ca este o femeie foarte draguta, calda, un medic profesionist, stapana pe sine, este si mama. Mi-a fost alaturi pe toata durata sarcinii, tineam legatura constant la telefon, ii scriam sau o sunam si imi raspundea in scurt timp la orice intrebare. Pe durata sederii mele la Spitalul Premiere (3 zile) a venit sa ma vada in fiecare zi si chiar il mai trimitea si pe sotul dansei sa vada cum ma mai simt.
Si eu si sotul suntem foarte multumiti de dansa si ii suntem recunoscatori pentru ca am adus pe lume un baietel sanatos. Stefan-Petru va multumeste si el, va atasez poze in comentarii ❤

Ana-Maria Toma

25/08/2018

1 2 3

Puteţi folosi formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj.