CABINET DUMBRĂVIŢA

STR. BARCELONA NR. 1 0256 388 855, 0787 748 855, 0356 113 311

TESTIMONIALE

Vezi ce zic cei ce au trecut pe la cabinetul nostru despre noi

Asistenţă la naştere!

Asistenţa la naştere, la fel ca şi celelalte intervenţii chirurgicale obstetricale şi ginecologice se desfasoara in cadrul Clinicii Private President din Timişoara.

Este o doamnă doctor minunată....un doctor foarte bun,te ascultă,te sfătuiește....nu am ce să spun mai multe...de nota 10+

Mihaela Gabriela Ciobanu

04/08/2019

Am avut o sarcina atât de ușoară pentru ca doamna doctor mi-a insuflat calm și încredere. O recomand din suflet!

Ioana Giurgică

03/08/2019

I-am dat nastere fiului meu la Timișoara și am fost urmata de Dr. Lavinia Bran, ea te face să te simți protejata, liniștita, este un specialist în tot ceea ce face .. Sunt mândra de ea!Eu și soțul meu suntem cetățeni italieni, dar soțul meu lucrează la Timișoara, iar eu am fost acolo în a treia mea sarcină! Am avut primele două sarcini în Italia, dar pot spune din toată inima că dr. Bran este cel mai cunoscut vreodată.

Marsi Va

19/03/2019

Un doctor de vis cu tot calmul din lume! Mergand cu probleme, am gasit liniste si ajutor! Doamna doctor Bran Lavinia, cel mai bun doctor din oras!

Cristina Vosloban

07/02/2019

La intrare te primeste o doamna deosebita iar cand te pofteste sa intrii in cabinet la doamna doctor intalnesti o persoana exceptionala din toate punctele de vedere.Felicitari doamna doctor pt omul care santeti in primul rand si pt cat de linistita am plecat din cabinetul dv.Santeti minunata.

Rodica Jivan

24/09/2018

O recomand cu drag pe doamna dr. Bran. Am nascut cu dansa acum 2 luni un baietel minunat. Pe langa faptul ca este o femeie foarte draguta, calda, un medic profesionist, stapana pe sine, este si mama. Mi-a fost alaturi pe toata durata sarcinii, tineam legatura constant la telefon, ii scriam sau o sunam si imi raspundea in scurt timp la orice intrebare. Pe durata sederii mele la Spitalul Premiere (3 zile) a venit sa ma vada in fiecare zi si chiar il mai trimitea si pe sotul dansei sa vada cum ma mai simt.
Si eu si sotul suntem foarte multumiti de dansa si ii suntem recunoscatori pentru ca am adus pe lume un baietel sanatos. Stefan-Petru va multumeste si el, va atasez poze in comentarii ❤

Ana-Maria Toma

25/08/2018

Doamna dr. este o femeie si un medic deosebit. Am nascut cu dansa in 2017 un baietel superb. Am mers la dansa de la inceputul sarcinii si am nascut la Spitalul Premiere. O recomand la oricine din tot sufletul si nu imi pare rau ca am ales-o pe dumneaei. Este un medic foarte bun , are rabdare si este si foarte draguta.
Un medic de nota 20. Am avut o sarcina cu probleme insa datorita ei am adus pe lume un baietel sanatos si superb!
Multumim frumos d-nei doctor

Cristina Iosa

09/11/2017

Medici de exceptie, echipa de exceptie, OAMENI de exceptie! Profesionisti adevarati.

Nicoleta Dumitrascu

17/01/2017

Doamna doctor este un medic deosebit care se implica 100% , recomand cu încredere . Personalul este foarte amabil.

Ale

15/10/2016

1 2 3

Puteţi folosi formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj.